DESPRE NOI

Briotherm XPS este un producator de top in productia de materiale termoizolante. Produsele și soluțiile noastre sunt furnizate la nivel international, prin intermediul unei rețele internaționale de parteneri de afaceri si specialisti consultanti cu care colaboram strâns. Briotherm XPS reuseste sa distribuie si sa ofere produse de cea mai buna calitate alaturi de asistență activa clienților pentru utilizarea produselor noastre.

Gias Grafit XPS „pastreaza energia acolo unde trebuie”

Suntem compania romaneasca specializata in productia de materiale termoizolante care s-a nascut din dorinta de a aduce pe piata produse de inalta calitate prin care sa asiguram clietilor nostri confortul termic atat de necesar desfasurarii in conditii excelente a activitatilor de interior, indiferent ca este vara sau iarna, oferind in acelasi timp protectie si impotriva factorilor externi cu impact nedorit, factori cum ar fi: umezeala, vantul, poluarea fonica, etc.

Sunt deja de notorietate eficienta si proprietatile deosebite ale polistirenului in alcatuirea unui termosistem, economia de energie obtinuta la nivelul procesului de productie a acestuia si, evident, cea mai importanta, economia de energie pe durata exploatarii, garantata la peste 25 de ani – toate acestea reflectandu-se in costurile inferioare oricarei alte metode de termoizolare.

Orientarea catre inovatie combinata cu intentia de a obtine un sistem de izolare termica care sa atinga parametrii unei case pasive, au condus in urma numeroaselor teste la alegerea grafitului, datorita calitatilor sale exceptionale, drept elementul cel mai potrivit pentru a fi adaugat in componenta polistirenului.

Compania noastra a adoptat aceasta tehnologie, GIAS GRAFIT XPS dovedindu-se astfel a fi alegerea potrivita atunci cand se doreste obtinerea celei mai bune solutii de termoizolare, fie ca vorbim despre termoizolarea fundatiilor si peretilor de subsol, a pardoselilor, a fatadelor cladirilor sau a peretilor interiori, a acoperisurilor sau a teraselor ori despre termoizolarea cladirilor cu destinatii speciale (camere frigorifice, remorca frigorifica) sau in utilizarea in sistemele de infrastructura rutiera.

Produsele noastre pot fi regasite in marile lanturi de magazine de bricolaj, depozite de materiale de constructii, dar si prin intermediul retelei proprii de distributie, astfel ca in orice judet al tarii v-ati afla, exista specialisti pregatiti sa ofere  solutii potrivite cerintelor specifice ale clientilor nostri

Faptul ca suntem lideri de vanzari pe piata din Romania si principali exportatori in tari ca Republica Moldova, Belgia, Polonia, Serbia, Franta, Germania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Grecia si alte state europene reprezinta recunoasterea calitatii polistirenului extrudat GIAS GRAFIT XPS produs de catre Briotherm.

https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2021/04/sediu_polistiren_xps.jpg

Intra in legatura cuContact Briotherm XPS

Informații de contact
Sos. de Centura nr 6,
Stefanestii de Jos
Jud. Ilfov
+40 21.369.57.62
cristi.boacana@brioxps.ro
Experienta de neegalat!

PRINCIPII DE
PERFORMANTA

In comportamentul nostru de afaceri practicam principii care genereaza o crestere durabila pentru clientii nostri prin implicarea părţilor interesate (Clienţi, Furnizori, Angajaţi, Colaboratori, Instituţii publice, Asociaţii), în ceea ce priveşte activităţile aplicate pentru a proteja calitatea serviciilor oferite, sănătatea şi securitatea personalului, demnitatea omului, protecţia administrativă a firmei, siguranţa informaţiilor. Am rămas în business timp de peste două decenii pentru că am ținut la aceste principii:

Parteneriate Win-Win

Indiferent că vorbim de echipă, clienți sau furnizori, găsim cea mai bună metodă de colaborare.

Performanta

Ne place să ne facem treaba bine. Asiguram competitivitate in calitate si costuri prin receptivitate, viteza si flexibilitate.

Certificare

Intreaga noastră gamă de produse este produsă şi aprobată conform celor mai ridicate standarde de calitate;

Responsabilitate

Respectam valorile si standardele, drepturile omului, sistemele sociale si legale, protejam mediul
Parteneriate de succes

PARTENERI si CLIENTI

arabesque
mat-haus
bricodepot
admet
artsani
ursu-construct
brick
harmoni-decor
clar
damila
decora
dzr
elixdan
horeco
unimat
bt_bb_section_top_section_coverage_image
Briotherm
GIAS XPS
Contactați-ne pentru a va oferi indrumare pentru utilizarea produselor noastre sau daca aveti o intrebare despre acestea;
Social Media
Luati legatura cu noi
Suntem receptivi la toate intrebarile dvs. si suntem deschisi sa comunica cu dvs. pe canalele de socializare.
Briotherm
GIAS XPS
Contactați-ne pentru a va oferi indrumare pentru utilizarea produselor noastre sau daca aveti o intrebare despre acestea;
Contacte Internationale
Unde ne găsești?
https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2021/03/GIAS-EUROPA-FOOTER.png
Social Media
Luati legatura cu noi
Suntem receptivi la toate intrebarile dvs. si suntem deschisi sa comunica cu dvs. pe canalele de socializare.
ro_RORomanian