RÓLUNK

A BriothermXPS az egyik legjobb hőszigetelő anyag gyártó. Termékeink és megoldásaink nemzetközi szinten jelen vannak, nemzetközi üzleti és tanácsadó szakember hálózatnak köszönhetően, amelyekkel szorosan közreműködünk. A BriothermXPS a legjobb minőségű termékeket forgalmazza az ügyfeleknek nyújtott, felhasználásra vonatkozó tanácsadás mellett.

A Gias Grafit XPS „az energiát ott tartja meg, ahol szükség van rá”

Romániai, hőszigetelő anyagok gyártására szakosodott cég vagyunk, amely magas minőségű anyagokat kíván a piacra hozni az ügyfeleinek, az olyan hőszigetelés biztosítása érdekében, amely beltéri tevékenységek kiváló körülmények közötti folytatását biztosítsa, téli vagy nyári időszaktól függetlenül, ugyanakkor olyan külső tényezők ellen is védve, mint például: nedvesség, szél, zajszennyezés stb.

A polisztirol hőszigetelő rendszer alkotó képessége és a termelési folyamat során elért energiatakarékosság már világszerte ismert tény, valamint a legfontosabb, a felhasználás során elért - 25 éven át garantált - energiamegtakarítás, mindez bármely egyéb hőszigetelési módszert túlhaladó költségmegtakarítás mellett.

Az újítási és egy olyan hőszigetelő rendszer kiépítését célzó szándék, amely passzív ház paramétereit érje el, több teszt után, kiváló tulajdonságainak köszönhetően a grafit választását eredményezte a polisztirol adalékanyagaként.

Cégünk a technológiát felkarolta, a GIAS GRAFIT XPS így a legmegfelelőbb választás a legjobb hőszigetelési megoldás megszerzése érdekében, amikor az alapzatok, alagsorok, padlók, homlokzatok vagy belső falak, tetők vagy teraszok, illetve különleges céllal rendelkező épületek hőszigeteléséről lenne szó (hűtőkamrák, hűtő utánfutók), vagy közúti infrastruktúrák esetén.

Termékeink a nagy barkácsárúházakban, építőanyag kereskedésekben és saját forgalmazási hálózataiban kaphatók, így az ország bármely megyéjében szakemberek találhatók az ügyfeleink szükségleteinek kielégítése érdekében.

Az, hogy a romániai piac vezető cége, és a Moldvai Köztársaság, Belgium, Lengyelország, Szerbia, Franciaország, Németország, Bulgária, Csehország, Szlovákia, Görögország és más európai ország fő beszállítói vagyunk, a Briotherm által gyártott GIAS GRAFIT XPS extrudált polisztirol minőségének elismerését jelenti.

https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2021/04/sediu_polistiren_xps.jpg

Lépjen kapcsolatba aKapcsolat BriothermXPS-el

Kapcsolat
Sos. de Centura nr 6,
Stefanestii de Jos
Jud. Ilfov
+40 21.369.57.62
cristi.boacana@brioxps.ro
Felülmúlhatatlan tapasztalat!

TELJESÍTMÉNYRE
VONATKOZÓ ELVEK

Nel nostro comportamento aziendale adottiamo principi che generano una crescita sostenibile per i nostri clienti coinvolgendo le parti interessate (Clienti, Fornitori, Dipendenti, Collaboratori, Enti pubblici, Associazioni), in ciò che riguarda le attività applicate a tutela della qualità dei servizi erogati, della salute e della sicurezza del personale, la dignità umana, la protezione amministrativa dell’azienda, la sicurezza delle informazioni. Siamo rimasti negli affari per oltre due decenni perché abbiamo rispettato questi principi:

Win-Win partnerség

Attól függetlenül, hogy a csapatról, ügyfelekről vagy beszállítókról van szó, a legjobb közreműködési módszert azonosítjuk.

nyilatkozat

Szeretünk jó munkát végezni. Versenyképességet biztosítunk minőség és költség szempontjából nyíltsággal, sebességgel és rugalmassággal.

Tanúsítás

Az összes termékskálánk a legmagasabb minőségi szabványok szerint kerül termelésre és jóváhagyásra;

Felelősség

Az értékeket és szabványokat, emberi jogokat, társadalmi és jogi rendszereket tiszteletben tartjuk, a környezetet védjük
Sikeres partnerségek

PARTNEREK ÉS ÜGYFELEK

arabesque
mat-haus
bricodepot
admet
artsani
ursu-construct
brick
harmoni-decor
clar
damila
decora
dzr
elixdan
horeco
unimat
bt_bb_section_top_section_coverage_image
Briotherm
GIAS XPS
Vegye fel velünk a kapcsolatot a termékeinkről szóló felhasználási utasításokra vonatkozóan, vagy ha ezekről kérdése lenne;
Közösségi média
Vegye fel velünk a kapcsolatot
Minden kérdésére válaszolunk és a közösségi csatornákon is beszélhetünk.
Briotherm
GIAS XPS
Vegye fel velünk a kapcsolatot a termékeinkről szóló felhasználási utasításokra vonatkozóan, vagy ha ezekről kérdése lenne;
Nemzetközi hozzáférés
Hol vagyunk?
https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2021/03/GIAS-EUROPA-FOOTER.png
Közösségi média
Vegye fel velünk a kapcsolatot
Minden kérdésére válaszolunk és a közösségi csatornákon is beszélhetünk.
hu_HUHungarian