Avantaje ale utilizarii XPS

ožujak 27, 2021by GiasXPS0
TERASA PLACATA CU EXTRUDAT GIAS XPS
PLACA EXTRUDAT GIAS XPS

 Prednosti korištenja XPS polistirena

Prednosti korištenja ekstrudiranog polistirena za vanjsku toplinsku izolaciju zidova (za ovojnu zgrada)

 • Avand o rezistenta mare la compresiune, rezista bine la sarcini pe directie orizontala
 • Datorita stabilitatii dimensionale, pentru fatade, constituie o solutie durabila si stabila pe perioade indelungate
 • Deoarece nu absoarbe apa, nu este influentat de eventualele erori de manopera ce pot aparea in timpul aplicarii. Plăcile de extrudat XPS sunt proiectate cu sistem de montaj interblocat ( canelura pentru suprapunere) care asigură o etanșare strânsă, eficientă din punct de vedere energetic, oprind scurgerile de aer și golurile dintre placi. Acest lucru face că izolația sa fie eficienta sa își faca treaba și sa nu lase aerul rece sau cald să intre sau să iasă si sa asigure menținerea temperaturii dorite în interiorul clădirii dvs., făcându-l foarte eficient din punct de vedere energetic.
 • După cum probabil știți, mucegaiul poate fi foarte periculoas. Acesta poate provoca numeroase probleme de sănătate atât la oameni, cât și la animalele de companie și poate contribui, de asemenea, la deteriorarea structurii și problemele din clădiri. Unul dintre cele mai bune lucruri despre XPS este că nu absoarbe umezeala, deci nu prezintă un mediu favorabil pentru ca mucegaiul să crească, servește ca o barieră împotriva umezelii. Are o permeabilitate optima pentru vaporii de apa si permite umiditatii din interiorul peretelui sa iasa
 • Avand o structura celulara omogena, cu alveole inchise, asigura o termoizolatie superioara si de durata ruseste sa mențina clădirile răcoroase vara și calde iarna. Izolarea necorespunzătoare poate avea cu siguranță un impact asupra costurilor de încălzire și răcire și vă poate costa destul de mulți bani. Extrudatul XPS este extrem de eficient în acest sens și poate ajuta la reducerea cantității de energie necesară pentru menținerea temperaturilor în clădiri.
 • Tencuiala adera foarte bine pe polistirenul extrudat;
 • Deoarece are o suprafata cu asperitati, acest lucru asigura o aderenta foarte mare a tencuielii de placa termoizolanta
 • Se aplica usor;  placile se pot taia fara a obtine rebuturi
 • Otpor se ne istroši, ne istroši se. još jedno izvrsno svojstvo XPS ekstrudiranog, zadržava svoja izolacijska svojstva tijekom vremena.
 • To vam dugoročno može uštedjeti novac, jer nećete biti suočeni s sporim povećanjem troškova grijanja.
 • Zbog svojih fizičkih karakteristika i zato što je izvedbena izrada jednostavna i brza, može se primijeniti u gotovo svim vremenskim uvjetima.
 • Posljednji, ali ne i najmanje važan, XPS komprimirani polistiren je ekološki prihvatljiv i stoga prilično zelen. Njegova proizvodnja ne proizvodi otpad ili štetne sekundarne proizvode.

Kada koristite GIAS XPS komprimirani polistiren, vrlo je važno pravilno instalirati proizvod. Za više informacija o komprimiranoj polistirenskoj izolaciji, obratite se. Briotherm XPS tim rado će vam pomoći!

 

GiasXPS

Leave a Reply

Briotherm
GIAS XPS
Obratite nam se za upute o tome kako koristiti naše proizvode ili ako imate pitanja o našim proizvodima;
Društveni mediji
Javite se
Željeli bismo čuti sva vaša pitanja i otvoreni smo za komunikaciju putem naših kanala društvenih medija.
Briotherm
GIAS XPS
Obratite nam se za upute o tome kako koristiti naše proizvode ili ako imate pitanja o našim proizvodima;
Međunarodni kontakti
Gdje nas pronaći?
https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2021/03/GIAS-EUROPA-FOOTER.png
Društveni mediji
Javite se
Željeli bismo čuti sva vaša pitanja i otvoreni smo za komunikaciju putem naših kanala društvenih medija.

Copyright by GIAS XPS. All rights reserved 2022

Copyright by GIAS XPS. All rights reserved 2022

hrCroatian