Avantaje ale utilizarii XPS

martie 27, 2021by GiasXPS0
TERASA PLACATA CU EXTRUDAT GIAS XPS
PLACA EXTRUDAT GIAS XPS

 Avantaje ale utilizarii polistirenului XPS

Avantaje ale utilizarii polistirenului extrudat la termoizolarea exterioara a peretilor (la anveloparea cladirilor)

 • Avand o rezistenta mare la compresiune, rezista bine la sarcini pe directie orizontala
 • Datorita stabilitatii dimensionale, pentru fatade, constituie o solutie durabila si stabila pe perioade indelungate
 • Deoarece nu absoarbe apa, nu este influentat de eventualele erori de manopera ce pot aparea in timpul aplicarii. Plăcile de extrudat XPS sunt proiectate cu sistem de montaj interblocat ( canelura pentru suprapunere) care asigură o etanșare strânsă, eficientă din punct de vedere energetic, oprind scurgerile de aer și golurile dintre placi. Acest lucru face că izolația sa fie eficienta sa își faca treaba și sa nu lase aerul rece sau cald să intre sau să iasă si sa asigure menținerea temperaturii dorite în interiorul clădirii dvs., făcându-l foarte eficient din punct de vedere energetic.
 • După cum probabil știți, mucegaiul poate fi foarte periculoas. Acesta poate provoca numeroase probleme de sănătate atât la oameni, cât și la animalele de companie și poate contribui, de asemenea, la deteriorarea structurii și problemele din clădiri. Unul dintre cele mai bune lucruri despre XPS este că nu absoarbe umezeala, deci nu prezintă un mediu favorabil pentru ca mucegaiul să crească, servește ca o barieră împotriva umezelii. Are o permeabilitate optima pentru vaporii de apa si permite umiditatii din interiorul peretelui sa iasa
 • Avand o structura celulara omogena, cu alveole inchise, asigura o termoizolatie superioara si de durata ruseste sa mențina clădirile răcoroase vara și calde iarna. Izolarea necorespunzătoare poate avea cu siguranță un impact asupra costurilor de încălzire și răcire și vă poate costa destul de mulți bani. Extrudatul XPS este extrem de eficient în acest sens și poate ajuta la reducerea cantității de energie necesară pentru menținerea temperaturilor în clădiri.
 • Tencuiala adera foarte bine pe polistirenul extrudat;
 • Deoarece are o suprafata cu asperitati, acest lucru asigura o aderenta foarte mare a tencuielii de placa termoizolanta
 • Se aplica usor;  placile se pot taia fara a obtine rebuturi
 • Rezistența , nu se uzeaza, nu se faramiteaza. o alta proprietate excelenta a extrudatului  XPS , își păstrează proprietățile izolante în timp.
 • Acest lucru vă poate economisi bani pe termen lung, deoarece nu veți fi confruntați cu creșterea lentă a costurilor de încălzire.
 • Datorita caracteristicilor sale fizice si deoarece manopera de implementare este simpla si rapida, se poate aplica aproape in orice conditii meteo.
 • Prietenos cu mediul nu în ultimul rând, polistirenul extrudat XPS este foarte ecologic. Fabricarea sa nu duce la deșeuri sau produse secundare dăunătoare.

Când utilizați polistiren extrudat GIAS XPS, este foarte important să instalați produsul corect, pentru a afla mai multe despre izolația cu extrudat, vă rugăm să ne contactați , echipa  Briotherm XPS este  bucuroasa să vă ajute!

 

GiasXPS

Lasa un comentariu

Briotherm
GIAS XPS
Contactați-ne pentru a va oferi indrumare pentru utilizarea produselor noastre sau daca aveti o intrebare despre acestea;
Social Media
Luati legatura cu noi
Suntem receptivi la toate intrebarile dvs. si suntem deschisi sa comunica cu dvs. pe canalele de socializare.
Briotherm
GIAS XPS
Contactați-ne pentru a va oferi indrumare pentru utilizarea produselor noastre sau daca aveti o intrebare despre acestea;
Contacte Internationale
Unde ne găsești?
https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2021/03/GIAS-EUROPA-FOOTER.png
Social Media
Luati legatura cu noi
Suntem receptivi la toate intrebarile dvs. si suntem deschisi sa comunica cu dvs. pe canalele de socializare.
ro_RORomanian