Az ügyfeleink véleménye fontos

Vállalkozásokat támogatunk

Az ügyfelet tisztelettel kezelő cég vagyunk, ezért partnereink érétkelésének és bizalmának örvendünk
https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2021/04/Utilaj-extrudat-sl-scaled.jpg
https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2020/04/bgn-slider-blue-corner-left.png
Gias XPS extrudált polisztirol lapok

Ellenállás Tartósság

A hosszútávú alkalmazások tökéletes megoldása, a GIAS XPS polisztirol hő- és fizikai tulajdonságait megtartja. / További adatok.
https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2021/05/slider2.jpg
https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2020/04/bgn-slider-blue-corner-left.png
Grafitos extrudált polisztirol

Népszerűsít a minőség

Extrudált polisztirolt gyártunk és szállítunk a legmagasabb elvárások kielégítése érdekében. A termék minőségét európai szintű minőségi tanúsítványokkal szavatoljuk.
https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2021/05/fabrica-giasxps.jpg
https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2020/04/bgn-slider-blue-corner-left.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2024/03/giasxps-300PLUS-640x396.png
Performanțe de top la costuri cu până la 25% mai mici

GIAS XPS 300+
λ min 0.026 W/mK

Polistirenul extrudat grafitat GIAS XPS 300+ este o inovație remarcabilă în domeniul izolației termice. Acesta este un material avansat care îmbină proprietățile excelente de izolare termică cu o eficiență superioară. Grație performanțelor sale remarcabile, GIAS XPS 300+ este capabil să ofere o izolare termică de înaltă calitate, cu un coeficient de conductivitate termică minim, λ min de doar 0.026 W/mK.

De asemenea, datorită performanțelor sale superioare, GIAS XPS 300+ permite utilizarea unor grosimi mai mici de material în comparație cu alte soluții de izolație, fără a compromite eficiența. Aceasta conduce la o optimizare a costurilor de materiale și poate reduce cheltuielile cu izolația cu până la 25%.

Indiferent dacă este utilizat în construcții rezidențiale, comerciale sau industriale, GIAS XPS 300+ este capabil să ofere performanțe premium în ceea ce privește izolarea termică, contribuind la crearea unui mediu interior confortabil și eficient din punct de vedere energetic.
A hőszigetelés szakemberei

Válaszd a neked megfelelő polisztirolt!

Egy ház vagy épület megvalósításakor az építkező a leghatásosabb hőszigetelési megoldásokat szükséges választania a magasfokú hőmérsékleti komfortzóna biztosítása érdekében. Ezért, a Gias Grafit XPS ügynökei és forgalmazói mindig rendelkezésre állnak az építők hőszigetelési követelményeinek kielégítése érdekében. Országszerte az összes lerakatban és építkezési boltban jelen lévén, a Gias Grafit XPS az extrudált polisztirol lapokat gyártó és forgalmazó piacvezető társasága Romániában. Az egyedüli, magas nyomószilárdsággal rendelkező grafittartalmú polisztirolt gyártó cég vagyunk. Több mint 250 munkavállalót foglalkoztatunk és évente több mint 450 000 köbméter extrudált polisztirolt állítunk elő. Győződj meg te is a termékeink diverzitásáról és minőségéről!
https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2021/04/test-prima-pagina.png
Tiszteletben tartjuk a minimális környezetvédelmi kritériumokat

Megfelelő termékek (CAM)

A BRIOTHERMXPS SRL-t az ICMQ ITALIA (Istituto Certificazione Marchio Qualita), mint extrudált polisztirol szigetelőpaneleket gyártó audit alapján ellenőrizte, hitelesítette és tanúsította, megfelelve az olasz jogszabályok által előírt CAM követelményeknek.
https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2022/04/icq-giasxps-640x396-1.png
https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2022/01/ecokarta-giasxps-640x396.png
Európai Unió által engedélyezett termékek

ECOKARTA
TANÚSÍTÁS

2021 óta az „ECOKARTA” tanúsítvánnyal rendelkezünk. A GIAS XPS által megszerzett eszköz bizonyítja, hogy a termékünk ECO-FRIENDLY, környezetbarát.
A tanúsítványt alátámasztó dokumentáció világszerte rendelkezésre álló eszközökre támaszkodik, amelyek a termék hatását ellenőrzik az emberek egészségére és környezetre vonatkozóan. Az „ECOKARTA” segítségével, a tartós építkezések iparág szakemberei (tanácsadók, építészmérnökök, szakemberek, befektetők stb.) megállapíthatják, hogy a GIAS XPS extrudált polisztirol az épületek tanúsítához, a GREEN-HOUSE projektek és a LEED, BREEAM, DGNB és CAM tanúsítások megszerzéséhez hozzájárulhatnak
A GIAS XPS extrudált polisztirol a független és pártatlan tanúsítási szervezet, az ECOSQUAD szigorú értékelési eljárásain ment keresztül, amely a termékeink megfelelőségét vizsgálta társadalmi és környezetvédelmi vonatkozásban. Az ECOKARTA minőségi címke a termékeinken jelen van és a szigorúan meghatározott és felügyelt, magas minőségi kritériumok szerinti gyártást és szállítást szavatolja. A tanúsítás megerősíti: a GIAS XPS termékek az Európai Unió tagállamai követelményeinek megfelelnek. A rendelkezésre bocsátott környezetvédelmi címke a garancia arra, hogy, termékeinek a legszigorúbb környezetvédelmi szabványoknak megfelelnek.
Nemzetközi tanúsítványok

Minden szállítás alkalmával ügyfeleinknek tanúsítványokat szolgáltatunk a termék felsőfokú minőségéről, amelyet állandóan vizsgálatoknak vetünk alá.

Gyors kiszállítás

Ügyfeleinkkel hosszú távú kapcsolatokat építünk. A BriothermXPS egy olyan partner, amelyre számíthatsz! Közvetlen szállítást biztosítunk az ajtajához, gyáréhoz vagy lerakatához.

Termelési képesség

Romániai gyárunk több előállítási és magas minőségű géppel rendelkezik a nagy megrendelések kielégítése érdekében. Évente 450 000 köbméter extrudált polisztirolt állítunk elő. A szállítási határidőket mindig betartjuk!

https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2021/04/test-prima-pagina2.png
Az ügyfél iránti elkötelezettség és figyelem

Tanúsított termékek
GIAS XPS

Tapasztalt és magasfokú ismeretekkel rendelkező csapatunk a GIAS XPS polisztirolt fejlesztette ki, széleskörű alkalmazásokhoz, a BriothermXPS hírnevét a grafitos, személyre szabott extrudált polisztirol gyártójaként nyerte meg. Minden egyes projektet két fő céllal közelítjük meg, illetve a minőségre vonatkozó kérelmeket betartjuk, fenntartjuk vagy túlhaladjuk, és ügyfeleink számára költségmegtakarítást valósítunk meg. A Gias XPS extrudált polisztirol a sokrétű megoldásainak köszönhetően, minőségi, és megfizethető termékein keresztül ismert hőszigetelés terén - a projekt komplexitásától függetlenül.
Kiemelt figyelmet fordítunk az összes olyan téren, amelyen tevékenységeink a környezetre hatást gyakorolnak. Az ISO 14001:2005 szabvány sikeres megvalósítása folytán a hulladékkezelési, energia-, anyag- és forgalmazási költségeket csökkentettük, a cégünk imázsán javítottunk a hatóságok, ügyfelek és közintézmények előtt
Minőségfelügyeleti rendszerünk az ügyfeleink minden kérelmét kielégíteni hivatott, az ISO 9001 szabvány előírásai értelmében. Termékeinek azonosítási címkével, amelyek a CE európai szabványokkal való megfelelőséget tanúsítják, valamint a társaság jelvényével rendelkező címkével vannak ellátva, az eljárások és eredmények minősége fontos versenyképességi tényezőt jelentenek.
Az Ön vállalkozására elkötelezve

GIAX XPS garancia + minőség

https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2023/11/300Plus-articol.png

TOP PERFORMANTE GIAS XPS 300+

λ min 0.026 W/mK

GIAS XPS 300 + ofera solutia obtinerii de performante premium cu costuri pana la 25% mai mici. GIAS XPS 300 + (λ min 0.026 W/mK) este noul performer din domeniul panourilor termoizolatoare

https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2021/04/art1.png

POLISZTIROL ÖSSZEHASONLÍTÁS

XPS Vs EPS

A hőszigetelés célja: a lakást energetikai szempontból kényelmessé és hatékonnyá tegye. Az extrudált és expandált polisztirolt néha összetévesztik. Honnan tudja, hogy melyik a legmegfelelőbb egy projektben?

https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2021/04/articol2.png

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

GIAS GRAFIT XPS

A GIAS grafitos extrudált polisztirolt legfőképpen alapzatok és alagsorok, valamint külső falak és homlokzatok esetén ajánlott.

https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2021/04/articol1.png

GIAS XPS GRAFIT POLISZTIROL

GRAFIOS POLISZTIROL

A GIAS Grafit XPS az épületeket a hideg, meleg és nedvesség ellen védi, a hőingadozás elleni magas ellenállásának köszönhetően.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
Az irodák és a gyár

szeretne beszélni

Küldj egy e-mailt vagy hívj telefonon! Igényeid függvényében szakképzett támogatásban részesülsz!
Sos. de Centura nr 6,
Stefanestii de Jos
Parc Industrial, Șoseaua, Linia 302, Mija 137255
cristi.boacana@brioxps.ro
+40 21.369.57.62

Kérj egy telefonhívást

Amennyiben tanácsadó csapatunkkal szeretne kapcsolatba lépni, töltse ki a kérdőívet és rövidesen jelentezünk.

  Briotherm
  GIAS XPS
  Vegye fel velünk a kapcsolatot a termékeinkről szóló felhasználási utasításokra vonatkozóan, vagy ha ezekről kérdése lenne;
  Közösségi média
  Vegye fel velünk a kapcsolatot
  Minden kérdésére válaszolunk és a közösségi csatornákon is beszélhetünk.
  Briotherm
  GIAS XPS
  Vegye fel velünk a kapcsolatot a termékeinkről szóló felhasználási utasításokra vonatkozóan, vagy ha ezekről kérdése lenne;
  Nemzetközi hozzáférés
  Hol vagyunk?
  https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2021/03/GIAS-EUROPA-FOOTER.png
  Közösségi média
  Vegye fel velünk a kapcsolatot
  Minden kérdésére válaszolunk és a közösségi csatornákon is beszélhetünk.
  hu_HUHungarian