Padló hőszigetelése extrudált polisztirollal

március 26, 2021by GiasXPS0
etape-montaj-extrudat-podea
montare placa extrudat pentru pardoseala

Padlók hőszigetelése extrudált polisztirollal GIASXPS

    / Kulcsfontosságú különbségek léteznek a padlók szigeteléséhez javasolt anyagok esetén, ezért fontos ezeket megismerni. Ha egy anyag gyenge hőteljesítménnyel rendelkezik, az épület az energiahatékonysági feltételeket nem teljesítheti. Ha nem képes ugyanazokat a terheléseket elviselni, a padló meghibásodhat. Vegye figyelembe javaslatunkat a GIAS XPS extrudált polisztirol használatához.
Ebben a vonatkozásban, az egyik legfontosabb elem, amely a kívánt kényelmet nyújthatja a hőszigetelés. A meleg időszakban a lakásban alacsonyabb hőmérsékletet kívánunk, a meleg időszakban pedig magasabbat, a hőenergia veszteséget pedig minél alacsonyabb szinten kívánjuk tartani. A lakások egyik érzékeny pontja a padló. A padlóm keresztül a lakás belsejében található hő eltávozhat, és ugyanakkor külső, káros tényezők is behatolhatnak.

Lakás építése során a biztosított kényelem a legfontosabb elem

A lakás padlójának hőszigetelését biztosító legjobb megoldást kínáljuk fel Önnek: a GIAS XPS grafitos extrudált polisztirolt.

Ennek a polisztiroltípusnak a használatával a hőenergiaveszteséget gátolja meg a padlón keresztül, lakása hamarabb melegszik fel, így pénzt takarít meg és nagyobb kényelemben részesül. Amellett, hogy a hőenergia már nem távozik el, egy másik fontos elem a nedvesség behatolásának meggátolása a kintről a lakás belsejébe, valamint az ennek tudható negatív hatások kiküszöbölése

Például, a helyes víz- és hőszigetelés megvalósítása érdekében a padló és talaj találkozásánál a következő szakaszokat szükséges betartani:

  1. Homok vagy kavicsréteg alkalmazása.
  2. A következő szakaszban geomembrán fólia alkalmazandó, melynek szerepe a padló védelme a nedvességtől és vegyszerektől.
  3. Utána a GIAS XPS grafitos extrudált polisztirol szerelendő (3 és 5 cm közötti vastagsággal), melynek szerepe a padló hőszigetelése.
  4. Az extrudált polisztirolra a hegesztett drótháló kerül, melynek szerepe az esztrichben a cementből való nedvesség visszahúzódása és a hőmérsékletingadozások miatt létrejött repedések megelőzése.
  5. Az utolsó szakasz a betonesztrich öntése.

Miért válassza a GIAS XPS grafitos extrudált polisztirolt?

A GIAS XPS grafitos extrudált polisztirol nagyon magas hőellenállással rendelkezik a zártcellás szerkezetének köszönhetően, az λ mutató (hővezetési tényező) a (≤ 0.032W/mK) érték körüli.

Egy, ugyanolyan fontos tulajdonság a kiváló nedvességellenállás, amely a termék használatát akár a talajjal való közvetlen érintkezés esetén is lehetővé teszi.

A mechanikus tulajdonságok szempontjából bármely más, a hőszigetelés terén használt terméknél jobb, az akár 700 kPa (azaz, 70 tonna per m2 erőnek ellenáll) magas szakítószilárdságnak köszönhetően.

A GIAS XPS grafitos extrudált polisztirol az emberi egészségre és környezetre nem ártalmas. A gyártási és alkalmazási folyamat során fennmaradt anyaghulladékok újrahasznosíthatók a gyártási folyamatban a környezetszennyeződés elkerülése érdekében.

 

GiasXPS

Szólj hozzá

Briotherm
GIAS XPS
Vegye fel velünk a kapcsolatot a termékeinkről szóló felhasználási utasításokra vonatkozóan, vagy ha ezekről kérdése lenne;
Közösségi média
Vegye fel velünk a kapcsolatot
Minden kérdésére válaszolunk és a közösségi csatornákon is beszélhetünk.
Briotherm
GIAS XPS
Vegye fel velünk a kapcsolatot a termékeinkről szóló felhasználási utasításokra vonatkozóan, vagy ha ezekről kérdése lenne;
Nemzetközi hozzáférés
Hol vagyunk?
https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2021/03/GIAS-EUROPA-FOOTER.png
Közösségi média
Vegye fel velünk a kapcsolatot
Minden kérdésére válaszolunk és a közösségi csatornákon is beszélhetünk.
hu_HUHungarian