Termoizolatia pardoselilor cu polistiren extrudat

martie 26, 2021by GiasXPS0
etape-montaj-extrudat-podea
montare placa extrudat pentru pardoseala

Termoizolatia pardoselilor cu polistiren extrudat GIAS XPS

    Există diferențe cheie între tipurile de izolație recomandate pentru izolatia podelelor și este important să știm care sunt acestea. Daca un material are o performanță termică slabă, atunci cladirea nu mai poate respecte cerințele de eficiență energetică. Dacă nu este capabil să suporte aceleași sarcini, ar putea exista o defecțiune a podelei. trebuie să luați în considerare propunerea noastra pentru a utiliza polistirenul extrudat GIAS XPS.
De aceea, unul dintre cele mai importante elemente care ne pot oferi confortul dorit este izolatia termica. In sezonul cald ne dorim ca in interiorul locuintei sa fie racoare, iar in sezonul rece sa fie cald, iar pierderile de energie termica sa fie cat mai reduse. Unul dintre punctele vulnerabile ale caselor este reprezentat de pardoseala. Prin pardoseala se pierde caldura din interiorul locuintei si totodata patrund factori daunatori din exterior.

Cand vine vorba de construirea unei locuinte, confortul oferit de aceasta reprezinta principalul criteriu de care tinem cont.

Noi va oferim solutia potrivita pentru izolarea termica a pardoselii casei dumneavoastra: polistirenul extrudat grafitat GIAS XPS.

Prin utilizarea acestui tip de polistiren veti opri pierderile de energie termica prin pardoseala, iar locuinta dumneavoastra se va incalzi mult mai repede, economisind astfel bani si avand un confort sporit. Pe langa faptul ca energia termica nu va mai fi pierduta, un alt element important este impiedicarea patrunderii umiditatii din exterior in interiorul locuintei si stoparea efectelor negative aduse de acest factor.

De exemplu, pentru realizarea unei termo-hidroizolatii corecte a pardoselii de contact cu solul se respecta urmatorii pasi:

  1. Se aplica un strat de nisip sau pietris.
  2. In urmatorul pas se aplica folia geomembrana care are rolul de a proteja padoseala impotriva umiditatii si agentilor chimici.
  3. Dupa aceea se monteaza polistirenul extrudat grafitat GIAS XPS (grosimi intre 3cm si 5cm) care are rolul de a izola termic pardoseala.
  4. Peste polistirenul extrudat se aplica plasa sudata care are rolul de a stopa producerea de fisuri din sapa care sunt provocate de retragerea umiditatii din ciment si variatiile de temperatura.
  5. Ultimul pas al acestei operatiuni este turnarea sapei de beton.

De ce sa alegeti polistirenul extrudat grafitat GIAS XPS?

Polistirenul extrudat grafitat GIAS XPS are o rezistenta termica foarte ridicata datorita structurii celulare inchise, indicele λ (conductivitate termica) fiind masurat in jurul valorii (≤ 0.032W/mK).

O alta proprietate la fel de importanta este rezistenta foarte buna la umiditate, care face posibila utilizarea acestui produs chiar si in contact direct cu solul.

Din punct de vedere al proprietatilor mecanice este superior tuturor produselor utilizate in domeniul termoizolatiilor datorita compresiunii ridicate de pana la 700kPa (mai exact este rezistent la o forta de 70 de tone/m²).

Polistirenul extrudat grafitat GIAS XPS nu este periculos pentru sanatatea umana si mediul inconjurator. Reziduurile de material obtinute in urma procesului de fabricare, ca si cele rezultate in urma procesului de montaj, pot fi reciclate si reutilizate in procesul de productie pentru a evita poluarea mediului inconjurator.

 

GiasXPS

Lasa un comentariu

Briotherm
GIAS XPS
Contactați-ne pentru a va oferi indrumare pentru utilizarea produselor noastre sau daca aveti o intrebare despre acestea;
Social Media
Luati legatura cu noi
Suntem receptivi la toate intrebarile dvs. si suntem deschisi sa comunica cu dvs. pe canalele de socializare.
Briotherm
GIAS XPS
Contactați-ne pentru a va oferi indrumare pentru utilizarea produselor noastre sau daca aveti o intrebare despre acestea;
Contacte Internationale
Unde ne găsești?
https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2021/03/GIAS-EUROPA-FOOTER.png
Social Media
Luati legatura cu noi
Suntem receptivi la toate intrebarile dvs. si suntem deschisi sa comunica cu dvs. pe canalele de socializare.
ro_RORomanian