Grafitos extrudált polisztirol

március 27, 2021by GiasXPS0
polistiren-cu-grafit2
polistiren-cu-grafit

GIAS GRAFIT XPS extrudált polisztirol, a grafitnak köszönhető, jobb hőszigetelési képességgel

Cégünk Romániában az egyedüli olyan társaság, amely a hőszigetelő anyagok piacára a grafitos extrudált polisztirolt vezeti be, melynek λ értéke a versenyképes termékekhez viszonyítva akár 20%-kal javult. Ez a minőségi ugrás az XPS összetételébe finom grafit diszperzió bevezetésével volt lehetséges, így olyan terméket kaptunk, amely a hőenergiát elnyeli, majd tükörként visszaadja.
A szén bevezetése a polisztirol szerkezetébe természetes lépésnek számított a grafit jellemzőinek sokoldalú felhasználásának felfedezését követően. Eredetileg a grafitot 1995-ben vezették be az extrudált polisztirol szerkezetébe, később az XPS extrudált polisztirol lapokba is. A klasszikus extrudált polisztirol termékektől elhatároló tulajdonság, amelyek különféle színűek lehetnek, a grafitnak tudható jellemző szürke szín, ezért a GIAS Grafit XPS könnyen azonosítható.
Jó hőszigetelési tulajdonságainak köszönhetően, amelyeket az infravörös sugárzás elnyelését elősegítő megoldásoknak köszönhetünk, az extrudált polisztirol lapok vastagsága megfelelően csökkenthető. Ezért, a GIAS Grafit XPS extrudált polisztirol különösképpen alkalmazható a falak belső szigeteléséhez is, nemcsak a külső részén, a padlók, mennyezetek, de a szendvics típusú falak vagy hőhidak kiküszöbölése érdekében végrehajtott hőszigetelésekhez is. A GIAS Grafit XPS extrudált polisztirol cellái belsejében levegőt tartalmaznak, ami a polisztirol bizonyított tulajdonságainak megszerzéséhez járul hozzá, különleges előnyöket hozva a hőszigetelő anyagok piacára, mint például: nagyon jó szakítószilárdság, alacsony vízfelvételi szint, kopásállóság, méretstabilitás és tartósság.
A GIAS Grafit XPS az épületeket a hidegtől, melegtől és nedvességtől védi a nyomás és nedvesség jelenlétében kiválóan teljesítő tulajdonságainak köszönhetően, kopásálló és különféle mechanikus hatásoknak ellenálló anyagnak bizonyulva a szerkezetek használati ideje alatt. A GIAS Grafit XPS anyaggal való hőszigetelés minden bizonnyal az épületek élettartamát hosszabbítja meg, de ami még fontosabb, a beltéri környezetet javítja és energiát takarít meg.

 

A GIAS Grafit XPS extrudált polisztirol grafit összetevője a hő több százszoros tükrözését váltja ki a hőszigetelésben való mozgásakor. Ez jelentősen csökkenti a hőátadást, ezért a GIAS Grafit XPS extrudált polisztirol energetikailag a hagyományos EPS szigeteléshez viszonyítva sokkal hatásosabb.

 

GiasXPS

Szólj hozzá

Briotherm
GIAS XPS
Vegye fel velünk a kapcsolatot a termékeinkről szóló felhasználási utasításokra vonatkozóan, vagy ha ezekről kérdése lenne;
Közösségi média
Vegye fel velünk a kapcsolatot
Minden kérdésére válaszolunk és a közösségi csatornákon is beszélhetünk.
Briotherm
GIAS XPS
Vegye fel velünk a kapcsolatot a termékeinkről szóló felhasználási utasításokra vonatkozóan, vagy ha ezekről kérdése lenne;
Nemzetközi hozzáférés
Hol vagyunk?
https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2021/03/GIAS-EUROPA-FOOTER.png
Közösségi média
Vegye fel velünk a kapcsolatot
Minden kérdésére válaszolunk és a közösségi csatornákon is beszélhetünk.
hu_HUHungarian