GIAS GRAFIT XPS felhasználási javaslat

március 27, 2021by GiasXPS0
utilizare-xps-fundatie - rezidential
polistiren giasxps stadionul steaua

GIAS GRAFIT XPS felhasználási javaslat

    Egy teljes hőszigetelő rendszer az épület védelmét jelenti a külső tényezőktől, minden irányból.

a GIAS GRAFIT XPS a hagyományos hőszigeteléshez hasonlóan működik, egy nagyon fontos eltéréssel - a magas tisztaságú grafit szemcsék visszaverő jellemzőt kölcsönöz a szigetelésnek, amely az anyag energiahatékonyságát növeli.

Kezdjük tehát a talajjal való érintkezéssel. Tény, hogy a talaj meleg, ennek ellenére, a Romániában 70 - 110 cm között változó mélységben, az úgynevezett fagyvonalban, a földet a környezeti tényezők nagymértékben befolyásolják, így leginkább a hideg évszakban, érezhetően különböző hőmérsékletek alakulnak ki, amelyek közvetlenül hatnak az épületek alapzatára. Az épület elhelyezésétől függő, különböző mértékű nedvességtartalom sem kedvező jelenség, az alagsori beszivárgások már sokak által ismert gondok. Szinte magától értetődő feltétel a jó szigetelés végrehajtása a talajjal és vízzel való érintkezés kedvezőtlen hatásainak kiküszöbölése érdekében.

Kiváló nedvességtűrő és mechanikai hatásoknak való ellenállásának, rugalmasságának és szerelési könnyedségének, a betonra való közvetlen szerelési lehetőségének köszönhetően a GIAS XPS grafitos extrudált polisztirol az alagsorok falainak, közvetlen alapzatok tökéletes hőszigetelő anyaga, akár a talajjal közvetlen érintkezéssel is beszerelhető a padlók szigeteléséhez, irodahelyiségek, boltok, bemutató termek esetén.

Az épület magassága függvényében egyéb tényezőt is figyelembe szükséges venni. Téli vagy nyári időszaktól függetlenül, elvárt, hogy a belső hőmérséklet egy állandó értékhatáron belül mozogjon, a mindennapi tevékenységek kényelmes ellátása érdekében. A nedvesség és az esők negatív módon befolyásolják a szerkezetek védelem nélküli falait, belsejükbe hatolva és különféle degradációkat okozva, a szél is hozzájárulva a hatásokat fokozva. Egyre többet vagyunk kitéve az egyre növekvő zajszintnek, a grafitos polisztirol lapos falszigetelés pedig hatásos megoldásnak bizonyul a zaj ellen is. A grafitos extrudált polisztirol a tűz ellen is véd, egyéb anyagokhoz képest felsőfokú tűzálló jellemzőkkel rendelkezik

A GIAS XPS grafitos extrudált polisztirol leginkább a külső falak dupla szigeteléséhez, homlokzatok takarásához, hőhidak hőszigeteléséhez és belső falak hőszigeteléséhez ajánlott leginkább.
Nem kevés alkalommal a tetők és épületek teraszainak hőszigetelését elhanyagolják. A grafitos extrudált polisztirol egy sokoldalú anyag és forgalomnak szűnt fordított terasz típusú, kerámia borítással vagy egyéb padlószerkezetes tetőkön, kert típusú, vagy forgalommentes, kavicsos, de ugyanakkor lejtős, különféle anyagból épített teraszokon is használható.

Léteznek különleges, extrém helyzetek is, amikor magas teljesítményű hőszigetelés szükséges, mint például a hűtőkamionok vagy hűtött raktárak esetén.

Egyéb felhasználási terület, amelyben a grafitos polisztirol bizonyított az ipari alkalmazások területe, itt a nagyméretű előgyártott elemekről beszélünk, mint például a szendvics típusú falakról, a hőmérséklet- és nedvességingadozásra érzékeny anyagok tárolását szolgáló helyiségekről, az állattartásra alkalmas terek hőszigeteléséről, az elsősegélynyújtásra használt kabinokról, munkaterületekről, étkezési helyiségekről, építőtelepeken felállított vagy akár katonai célú ideiglenes szerkezetekről beszélünk.

Léteznek a nagyközönség által kevésbé ismert helyzetek is, amikor a közutak vagy vasutak fagyása ellen különleges osztályú grafitos polisztirol lapok használhatók (GIAS XPS 700)

GiasXPS

Szólj hozzá

Briotherm
GIAS XPS
Vegye fel velünk a kapcsolatot a termékeinkről szóló felhasználási utasításokra vonatkozóan, vagy ha ezekről kérdése lenne;
Közösségi média
Vegye fel velünk a kapcsolatot
Minden kérdésére válaszolunk és a közösségi csatornákon is beszélhetünk.
Briotherm
GIAS XPS
Vegye fel velünk a kapcsolatot a termékeinkről szóló felhasználási utasításokra vonatkozóan, vagy ha ezekről kérdése lenne;
Nemzetközi hozzáférés
Hol vagyunk?
https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2021/03/GIAS-EUROPA-FOOTER.png
Közösségi média
Vegye fel velünk a kapcsolatot
Minden kérdésére válaszolunk és a közösségi csatornákon is beszélhetünk.
hu_HUHungarian