Extrudált polisztirol GIAS Graphite XPS

március 27, 2021by GiasXPS0
gias-articol
gias-articol2

A GIAS Grafit XPS extrudált polisztirol lapok építkezésekhez ajánlottak - lakóhelyi és ipari alkalmazásokban

A GIAS-XPS extrudált polisztirol gyártási folyamata hasonló az expandált habpolisztirol (EPS) gyártási folyamatához. Mindkettő ugyanazzal az alapanyaggal kezdődik. Azonban, az extrudált polisztirol esetén a granulátum vagy a polisztirol gyanta granulátum egy extruderbe kerül, ahol olvadásig melegítik. Ebben a szakaszban a megolvadt keverékbe különféle adalékanyagok kerülnek. Esetünkben, az egyik ilyen adalékanyag a grafit. A Gias XPS lap könnyen azonosítható a magas grafittartalomnak köszönhető szürke színéről. A figyelmesen kontrollált hő és nyomás hatására, a műanyag keverék egy matricán keresztül kilép (extrudál), majd a kívánt formában lehűl és kinyúl. Az eredményezett hablapot utólag a termék végső méretére vágjuk.

A GIAS Grafit XPS a házépítők, tervezők, építészmérnökök és építőmérnökök első számú opciója, mivel egy robusztus és tartós anyag, magas szakítószilárdsággal és felsőfokú hőteljesítménnyel párosítva.
A GIAS Grafit XPS magas sűrűségű cellás szerkezete szinte vízhatlan tulajdonságokat kölcsönöz. Átlagos körülmények között, amikor egy hőszigetelő rendszer vízzel érintkezik, hőszigetelési tulajdonságait elveszti, a GIAS Grafit XPS azonban nem, ez továbbra is ellátja hőszigetelési funkcióját, fizikai paraméterei nem változnak. Ezért bizonyul a legjobb választásnak

A termék rendeltetési célja:
  • Padlók szigetelése: a GIAS Grafit XPS extrudált polisztirol lapok magas szakítószilárdságának köszönhetően széleskörű padlók esetén használhatók, legfőképpen a magas terhelésű padlók, mint például a lerakatok, gyártási csarnokok, parkolók stb. esetén. Az XPS extrudált polisztirol lapok koncentrált terhelést is felvehetnek, de osztott terheléssel rendelkező, egyenetlen felületek esetén is alkalmazható, méretstabilitásának köszönhetően. Egy másik fontos jellemző az, hogy az élősködőket nem vonzza és a talajszinten levő szennyeződésekre ellenálló.
  • Épületek hőszigetelése: A GIAS Grafit XPS ideális az épületek külső hőszigeteléséhez a talaj szintjétől a tetőig, a hőhidak kialakulását megszüntetve. A falak külső hőszigetelése a hő visszatartásában segít, az alapzaton keresztüli hőveszteséget tovább csökkenti. A GIAS Grafit XPS nagy, közepes áteresztőképességű vagy vízhatlan talajok esetén megfelelő választás, kiváló hidro-termikus szigetelést biztosít. A legkisebb λ = 0,027 tényezőnek köszönhetően a GIAS Grafit grafitos XPS az épület energetikai értékeléséhez járul hozzá, a felhasznált energiával járó költségeket csökkenti és a hőkényelmet növeli.
  • Teraszos tetők: A GIAS Grafit grafitos XPS extrudált polisztirol lapok tartósak, nem bomlanak el. Szigetelő rétegként a vízszigetelő membránra szerelendők a változó időjárási viszonyok elleni védelem érdekében. Szakítószilárdsága a magas terhelésnek kitett tetők vagy állandó gyalogos forgalmi helyek ideális szigetelőanyaga.

 

Jellemzők és előnyök:

Hosszú és nagyon hosszú távon tartós és ellenálló;
Nagyon könnyű és kezelhető;
Magas szakítószilárdság;
Alacsony vízfelvételi mutató;
Hőszigetelési tulajdonságait hosszú ideig megtartja;
Teljesen Romániában gyártott;
Környezetbarát.

Rendelkezésre álló méretek:
• 1250mm (L) x 580mm (l)

Rendelkezésre álló vastagság:
• 20mm
• 30mm
• 40mm
• 50mm
• 60mm
• 80mm
• 100mm
• 120mm

Csatlakozás formája:
• Szegély szegélyhez való csatlakozás, egyenes szélen
• Lépcsős élképzés

GiasXPS

Szólj hozzá

Briotherm
GIAS XPS
Vegye fel velünk a kapcsolatot a termékeinkről szóló felhasználási utasításokra vonatkozóan, vagy ha ezekről kérdése lenne;
Közösségi média
Vegye fel velünk a kapcsolatot
Minden kérdésére válaszolunk és a közösségi csatornákon is beszélhetünk.
Briotherm
GIAS XPS
Vegye fel velünk a kapcsolatot a termékeinkről szóló felhasználási utasításokra vonatkozóan, vagy ha ezekről kérdése lenne;
Nemzetközi hozzáférés
Hol vagyunk?
https://giasxps.ro/wp-content/uploads/2021/03/GIAS-EUROPA-FOOTER.png
Közösségi média
Vegye fel velünk a kapcsolatot
Minden kérdésére válaszolunk és a közösségi csatornákon is beszélhetünk.
hu_HUHungarian